Béda révisi "Theo Walcott"

505 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m (r2.7.1) (bot Nambih: id, la, lt, mn, ms, nl, no, pl, pt, ro, ru, simple, sk, sl, sr, sv, sw, th, tr, uk, vi, zh, zh-yue)
 
==Karir==
Theo Walcott ngamimitian karirna dina musim [[2004]]-[[2005]].<ref name="BiografiKarir">[http://www.bola.net/profile/theo_walcott/ Karir] (diaksés 03-12-2011)</ref> Harita Walcott jadi salah sahiji anggota tina tim [[Southampton Youth]] jeung nganteurkeun Southampton ka final [[FA Youth Cup]] ngalawan [[Ipswich Town]].<ref name="Karir"/>
 
Anjeunna jadi pamaén pang ngorana anu maén sabagé pamaén cadangan dina éta tim, nya éta dina usia 15 taun, 175 poé.<ref name="Karir"/> Tuluy anjeunna jadi pamaén pang ngorana dina tim utama Southampton, nya éta usia 16 taun, 143 poé.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan