Béda révisi "Theo Walcott"

292 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Theo Walcott ngamimitian karirna dina musim [[2004]]-[[2005]].<ref name="Karir">[http://www.bola.net/profile/theo_walcott/ Karir] (diaksés 03-12-2011)</ref> Harita Walcott jadi salah sahiji anggota tina tim [[Southampton Youth]] jeung nganteurkeun Southampton ka final [[FA Youth Cup]] ngalawan [[Ipswich Town]].<ref name="Karir"/>
 
Anjeunna jadi pamaén pang ngorana anu maén sabagé pamaén cadangan dina éta tim, nya éta dina usia 15 taun, 175 poé.<ref name="Karir"/> Tuluy anjeunna jadi pamaén pang ngorana dina tim utama Southampton, nya éta usia 16 taun, 143 poé.<ref name="Karir"/>
 
Panampilanna di lapangan, nyababkeun loba tim gedé kabita ku kamampuna dina ngolah bola, tim-tim gedé éta diantawisna [[Arsenal]], [[Chelsea]], [[Liverpool]], [[Manchester United]], [[Tottenham Hotspur]], [[Real Madrid]], [[Juventus]], [[Milan]], jeung [[Barcelona]].<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan