Béda révisi "Theo Walcott"

455 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Anjeunna jadi pamaén pang ngorana anu maén sabagé pamaén cadangan dina éta tim, nya éta dina usia 15 taun, 175 poé.<ref name="Karir"/> Tuluy anjeunna jadi pamaén pang ngorana dina tim utama Southampton, nya éta usia 16 taun, 143 poé.<ref name="Karir"/>
 
Panampilanna di lapangan, nyababkeun loba tim gedé kabita ku kamampuna dina ngolah bola, tim-tim gedé éta diantawisna [[Arsenal]], [[Chelsea]], [[Liverpool]], [[Manchester United]], [[Tottenham Hotspur]], [[Real Madrid]], [[Juventus]], [[Milan]], jeung [[Barcelona]].<ref name="Karir"/> Dina [[20 Januari]] [[2006]], Walcott dibeuli ku Arsenal saharga 5 juta pounds.<ref name="Karir"/> Ieu harga ngajadikeun anjeunna pamaén usia 16 taun nu paling mahal dina sajarah Inggris.<ref name="Karir"/> [[7 Pébruari]] 2006, Walcott ngamimitian karirna jeung Arsenal dina tim cadangan.<ref name="Karir"/> Dina kaping 16 Maret 2007, bareng jeung poé ulang taunna nu ka-18, Walcott nawis kontrak profesional munggaranna di Arsenal.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan