Béda révisi "Jack Wilshere"

410 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Jack Wilshere)
 
===Karir===
Anjeunna gabung jeung Arsenal nalika usia 9 taun.<ref name="Karir">[http://www.arsenal.com/first-team/players/jack-wilshere Karir] (Diaksés 03-12-2011)</ref> Nalika usia 16 taun anjeunna ngamimitian karirna dina tim cadangan, ogé jadi pamaén Arsenal pang ngorana nya éta 16 taun, 256 poé.<ref name="Karir"/> Dina musim [[2009]]-[[2010]], Wilshere di injeum ku [[Bolton Wanderers]].<ref name="Karir"/>
 
====Karir Junior====
484

éditan