Béda révisi "Robin van Persie"

199 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Robin van Persie)
'''Robin van Persie''' (van Persie atawa RvP) nya éta salah sahiji pamaén [[Sepak Bola]] profésional ti [[Belanda]].<ref name="Profil RvP">[http://www.bola.net/profile/robin_van_persie/ Profil RvP] (diaksés 03-12-2011)</ref> Van Persie gumelar ping [[6 Agustus]] [[1983]], di [[Rotterdam]], [[Belanda]].<ref name="Profil RvP"/> Van Persie nya éta anak tina dua urang [[seniman]], anjeunna tileuleutik di arahkeun pikeun pikeun neruskeun kolotna, tapi anjeuna kalah leuwih resep kana sepak bola, tuluy gabung jeung tim SBV Excelsior.<ref name="Profil RvP"/>
 
Anjeunna nyieun terobosan di klub kota kalahiranna [[Feyenoord]], dimana anjeunna méakeun tilu musim ogé meunangkeun Piala [[UEFA]] 2002.<ref name="Profil RvP"/> Pacéngkadan anjeunna jeung palatih [[Bert van Marwijk]] nu ahirna nyababkeun anjeunna pindah ka [[Liga Premier]] jeung [[Arsenal]] saharga 2,75 juta pound dina taun [[2004]].<ref name="Profil RvP"/>
 
==Rujukan==
484

éditan