Béda révisi "Robin van Persie"

119 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Anjeunna nyieun terobosan di klub kota kalahiranna [[Feyenoord]], dimana anjeunna méakeun tilu musim ogé meunangkeun Piala [[UEFA]] 2002.<ref name="Profil RvP"/> Pacéngkadan anjeunna jeung palatih [[Bert van Marwijk]] nu ahirna nyababkeun anjeunna pindah ka [[Liga Premier]] jeung [[Arsenal]] saharga 2,75 juta pound dina taun [[2004]].<ref name="Profil RvP"/>
 
Salian éta Van Persie ogé jadi pamaén andalan pikeun timnas Belanda dina tuornamént [[Piala Éropa]] [[2008]], jeung [[Piala Dunia]] [[2010]], di [[Afrika Selatan]].<ref name="Profil RvP 2">[http://www.biografitokohdunia.com/2011/05/biografi-robin-van-persie_15.html Profil RvP 2] (Diaksés 03-12-2011)</ref>
 
==Karir==
484

éditan