Béda révisi "Park Ji-Sung"

Taya parobahan ukuran ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Park Ji-Sung 20080429.jpg|thumb|200px|right|Park Ji-Sung]]
'''Park Ji-Sung''' (gumelar di [[Seoul]], [[Koréa Kidul]] kaping [[25 Pébruari]] [[1981]]) nya éta salah saurang pamaén [[Sepak Bola]] ti Koréa Kidul.<ref name="Biografi Ji-Sung">[http://www.bola.net/profile/park_ji-sung/ NiografiBiografi Ji-Sing] (Diaksés 03-12-2011)</ref> Ayeuna anjeunna jadi salah sahiji pamaén dina tim gedé di [[Inggris]] nya éta [[Manchester United]].<ref name="Biografi Ji-Sung"/>
 
==Karir==
484

éditan