Béda révisi "Park Ji-Sung"

847 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
 
==Karir==
Karir internasionalna dimimitian nalika anjeunna usia 18 taun sabagé gelandang bertahan.<ref name="Biografi Ji-Sung"/> Nalika [[Guus Hiddink]] jadi palatih Koréa Kidul, Park diposisikeun sabagé gelandang sayap.<ref name="Biografi Ji-Sung"/> Ti mimiti harita, Park jadi pamaén anu bisa maén di posisi mana waé, tina posisi bék sayap nepi ka gelandang tengah.<ref name="Biografi Ji-Sung"/> Poténsina sabagé pamaén sepak bola nu jago, kadetéksi ku Guus Hiddink, nu ngalatih Koréa Kidul nepi ka semifinal [[Piala Dunia]] taun [[2002]].<ref name="Karir">[http://www.biografitokohdunia.com/2011/03/biografi-park-ji-sung.html Karir] (Diaksés 03-12-2011)</ref>
 
Sabada éta, Park langsung ka [[Eropa]] gabung jeung [[PSV Eindhoven]].<ref name="Karir"/> Park meunang aprésiasi ti publik dunia nalika nyétak gol ka gawang [[AC Milan]] di semifinal [[Liga Champions]].<ref name="Karir"/> Karirna langsung mgaronjat di [[Belanda]] jeung PSV.<ref name="Karir"/> Anjeunna jeung PSV langsung ngarebut juara liga Belanda di musim mimitina.<ref name="Karir"/> Dua taun salajengna anjeunna bener-bener bisa ngaadaptasikeun diri jeung sepak bola Eropa nepi ka mawa PSV ngaraih doble winer (juara liga jeung juara piala liga).<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan