Béda révisi "Park Ji-Sung"

439 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
 
Sabada éta, Park langsung ka [[Eropa]] gabung jeung [[PSV Eindhoven]].<ref name="Karir"/> Park meunang aprésiasi ti publik dunia nalika nyétak gol ka gawang [[AC Milan]] di semifinal [[Liga Champions]].<ref name="Karir"/> Karirna langsung mgaronjat di [[Belanda]] jeung PSV.<ref name="Karir"/> Anjeunna jeung PSV langsung ngarebut juara liga Belanda di musim mimitina.<ref name="Karir"/> Dua taun salajengna anjeunna bener-bener bisa ngaadaptasikeun diri jeung sepak bola Eropa nepi ka mawa PSV ngaraih doble winer (juara liga jeung juara piala liga).<ref name="Karir"/>
 
Ningali poténsina, [[Sir Alex Ferguson]] ngadatangkan ka Old Traford ku banderol 4 juta pound.<ref name="Karir"/> Di MU, Park dikenal sabagé jelma nu rajin, sarta disiplin.<ref name="Karir"/> Di musim [[2005]]/[[2006]] anjeunna tampil dina opat pertandingan liga primer Inggris jeung nyétak gol mimiti nalika MU ngalawan [[Birmingham]].<ref name="Karir"/> Di MU, Park Ji Sung meunang julukan '''Three-lungs Park'''.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan