Béda révisi "Steven Gerrard"

Steven Gerard nya éta salah sahiji pamaén tengah Inggris nu paling populér. Anjeunna sok disebat ''roh'' permainan Liverpool jeung jadi salah sahiji legenda ''The Reds''.<ref name="Karir">[http://www.biografitokohdunia.com/2011/05/biografi-steven-gerrard.html Karir] (Diaksés 03-12-2011)</ref> Gol Internasionalna jeung tim nasional Inggris nalika ''The Three Lions'' ngababad [[Jérman]] 5-1 dina bulan Séptémber [[2001]].<ref name="Karir"/>
 
Gerard ngamimitian karirna sabagé gelandang nu kréatif, populér ku gol-gol nu penting dina mangsa-mangsa nu kritis.<ref name="Karir"/> Anjeunna ogé kaptén Liverpool nalika meunangkeun gelar [[Liga Champions]] taun [[2005]].<ref name="Karir"/> Anjeunna di anggap sabagé gelandang paling berbahaya di Eropa.<ref name="Karir"/>
Anjeunna di anggap sabagé gelandang paling berbahaya di Eropa.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan