Béda révisi "Steven Gerrard"

188 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
 
Gerard ngamimitian karirna sabagé gelandang nu kréatif, populér ku gol-gol nu penting dina mangsa-mangsa nu kritis.<ref name="Karir"/> Anjeunna ogé kaptén Liverpool nalika meunangkeun gelar [[Liga Champions]] taun [[2005]].<ref name="Karir"/> Anjeunna di anggap sabagé gelandang paling berbahaya di Eropa.<ref name="Karir"/>
 
Steven Gerrard ogé geus nikah jeung Alex Curran dina musim panas [[2007]].<ref name="Karir"/> Anjeunna miboga 2 urang budak awéwé nu ngaranna Lily Ella jeung Lexie.<ref name="Karir"/>
 
==Rujukan==
484

éditan