Béda révisi "Gunung Bromo"

130 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Bromo nyaeta gunung aktif nu mangrupa bagean tina Taman Nasional Bromo Tengger Semeru nu diresmikeun ku pamarentah dina taun 1997.
(Nyieun kaca anyar Bromo nyaeta gunung aktif nu mangrupa bagean tina Taman Nasional Bromo Tengger Semeru nu diresmikeun ku pamarentah dina taun 1997.)
(taya bédana)
956

éditan