Béda révisi "Karimun Jawa"

315 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Karimunjawa nyaéta gugusan pulo sarta peregangan dina arah kulon sagara 83 km ti Jepara. Jawa Tengah. Kapuloan ieu téh sajumplukan pulo di 27 sagara java. Ngan tujuh ti pulo-...
(Nyieun kaca anyar Karimunjawa nyaéta gugusan pulo sarta peregangan dina arah kulon sagara 83 km ti Jepara. Jawa Tengah. Kapuloan ieu téh sajumplukan pulo di 27 sagara java. Ngan tujuh ti pulo-...)
(taya bédana)
956

éditan