Béda révisi "Neraca"

317 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Weighing scales Ulan-Yde.JPG|thumb|right|Sarupaning Neraca]]
'''Neraca''' nya éta alat ukur [[massa]].<ref name="neraca"/> Dina ngukur massa maké neraca ngamangpaatkeun [[gaya gravitasi]].<ref name="neraca"/> Lobana gaya gravitasi sabanding jeung massa.<ref name="neraca"/> Prinsip gawéna neraca nya éta kasaimbangan kadua lenganna, kasaimbangan anatara massa benda anu diukur ku anak timbangan anu dipaké.<ref name="edukasi">[http://www.e-dukasi.net/index.php?mod=script&cmd=Bahan%20Belajar/Materi%20Pokok/view&id=490&uniq=4063 Pengukuran Massa](Dicutat tanggal 4 Desember 2011) </ref>
 
 
==Rupa-rupa neraca==
1.725

éditan