Béda révisi "Neraca"

264 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
* '''Neraca Lengan Gantung'''.<ref name="neraca"/> Neraca ieu dipaké pikeun ngukur massa benda, carana ngagésérkeun beban nu beurat di unggal batangna.<ref name="neraca"/>
* '''Neraca Digital Neraca'''.<ref name="neraca"/> Kaasup praktis alatan besar massa benda anu diukur langsung ditunjuk jeung bakal kabaca dina layar.<ref name="neraca"/> Talitina ieu barang nya éta 0,001 gram.<ref name="neraca">[http://www.scribd.com/doc/57196820/Makalah-Alat-Ukur-Mekanik Makalah Alat Ukur Mekanik] (Dicutat tanggal 4 Desember 2011) </ref>
* '''Neraca pegas''' nya éta timbangan anu basajan maké [[pegas]] pikeun alat nangtukeun massa barang anu diukurna. Neraca pegas (saperti timbangan awak) ngukur [[beurat]], defleksi pegasna ditémbongkeuna dina skala massa (labél angkana geus dibagi gravitasi).
 
 
==catetan==
1.725

éditan