Béda révisi "Sendal"

14 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Ngarobih: mn:Сэрүүн шаахай; kosmetik perubahan
Tidak ada ringkasan suntingan
m (r2.7.2) (bot Ngarobih: mn:Сэрүүн шаахай; kosmetik perubahan)
 
 
[[FileGambar:Setta,japanese-leather-soled-sandals,japan.JPG|thumb|120px| Sendal]]
 
'''Sendal''' mangrupa salah sahiji jinis sarampah, nya éta kabeh nu sok dipaké di dampal suku jelema jero leumpang.<ref name="kamus1"> [[Danadibrata,R.A]].2006.Kamus Basa Sunda.Bandung:Kiblat Buku Utama </ref> Jinis séjénna ti sarampah nu sarupa fungsina jeung sendal téh nya éta [[tarumpah]], [[teplék]], [[selop]], [[bakiak]], jeung [[sapatu]].<ref name="kamus1"/>
Busana geus jadi pendorong pasar konci pikeun alas suku, kaasup sendal.<ref name="sumber2"/> Salila sawatara warsih pamungkas, alas suku geus jadi fashion item utama - lain ngan saukur jadi produk pelengkap pikeun pakéan.<ref name="sumber2"/> Kelir, pola, lawon sarta gaya geus jadi laér leuwih wani sarta gaya parobahan leuwih mindeng.<ref name="sumber2"/>
 
== Rujukan ==
{{Reflist}}
{{pondok}}
 
[[kategoriKategori:Alas Kaki]]
 
{{pondok}}
 
[[ar:صندل (حذاء)]]
[[lb:Sandal]]
[[lt:Sandalas]]
[[mn:СандаалСэрүүн шаахай]]
[[ms:Sandal]]
[[nl:Sandaal]]
17.479

éditan