Béda révisi "Kimia lingkungan"

34 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Nambih: simple:Environmental chemistry
m (Gambar BN-forest.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Denniss)
m (r2.6.4) (bot Nambih: simple:Environmental chemistry)
 
'''Kimia lingkungan''' nyaeta [[Élmu]] kimia jeung penomena [[biokimia]] nu aya di alam asli.
{{tarjamahkeun|Inggris}}
[[ro:Chimie ecologică]]
[[ru:Химия окружающей среды]]
[[simple:Environmental chemistry]]
[[sl:Kemija okolja]]
[[sv:Miljökemi]]
45.695

éditan