Béda révisi "Mari Él"

25 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Nambih: koi:Мариму; kosmetik perubahan
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Mari El)
m (r2.7.2) (bot Nambih: koi:Мариму; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:RussiaMariEl2005.png|right|200px|thumb|Lokasi Mari Él di Rusia]]
'''Mari Él''' mangrupakeun salahsahiji [[Subjék Féderal Rusia]]. Républik ieu miboga luas aréa 23.200 km² jeung populasi 727.979 jiwa ([[2002]]), kalawan kapadetan 31,4 jiwa/km². Ibu kotana nya éta [[Yoshkar-Ola]].
 
[[ImageGambar:Flag of Mari El.svg|thumb|227px|Bandéra Mari Él]]
 
{{commons|Category:Mari El|Mari Él}}
 
{{rusiaprov}}<br />
{{éropa}}
 
[[ka:მარი ელი]]
[[ko:마리옐 공화국]]
[[koi:Мариму]]
[[kv:Мари Эл]]
[[lt:Marių Respublika]]
17.435

éditan