Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

m
 
'''Ngobrol Atuh'''
 
== Nya éta --> Nyaéta ==
 
Punten ah, sateuacan seueur artikelna, katingalina mah ''nya éta'' kedah digentos ku ''nyaéta'', dihijikeun. Hatur nuhun. --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] ([[Obrolan pamaké:Mssetiadi|sawala]]) 23 Désémber 2011 09.37 (UTC)
23.343

éditan