Béda révisi "Panakawan"

529 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Tokoh Panakawan Panakawan nya éta ngaran umum dina peran "pelayan," atawa "pengiring" dina carita-carita pawayangan di Jawa....
(Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Tokoh Panakawan Panakawan nya éta ngaran umum dina peran "pelayan," atawa "pengiring" dina carita-carita pawayangan di Jawa....)
(taya bédana)
484

éditan