Béda révisi "Panakawan"

1 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar thumb|200px|right|Tokoh Panakawan Panakawan nya éta ngaran umum dina peran "pelayan," atawa "pengiring" dina carita-carita pawayangan di Jawa....)
 
[[Gambar:Panakawan.jpg|thumb|200px|right|Tokoh Panakawan]]
Panakawan nya éta ngaran umum dina peran "pelayan," atawa "pengiring" dina carita-carita [[pawayangan]] di [[Jawa]].<ref name="Panakawan">[http://tikar.or.id/index.php?option=com_content&view=article&id=12:panakawan&catid=1:ensiklopedi&Itemid=3 Panakawan] (di aksés 23-12-2011)</ref> Aya dua kelompok panakawan: Kahiji pikeun ménak (protagonis), jeung nu kadua pikeun tokoh antagonis.<ref name="Panakawan"/>
 
==Rujukan==
484

éditan