Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

285 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
→‎Mangrupakeun: bagean anyar
(→‎Mangrupakeun: bagean anyar)
 
[http://su.wikipedia.org/wiki/Pamak%C3%A9:Ilham.nurwansah Ilham.Nurwansah] 1 Januari 2012 14.08 (UTC)
 
== Mangrupakeun ==
 
Sampurasun!, <br>
perkawis kecap "Mangrupakeun" saéna digantos baé ku kecap "mangrupa" atanapi "nyaéta" baé.
ari kecap "mangrupakeun" mah tarjamahan langsung tina kecap [[Basa Indonésia]] "merupakan".
nuhun.<br>
Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 14.22 (UTC)