Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

738 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(→‎Mangrupakeun: bagean anyar)
 
[http://su.wikipedia.org/wiki/Pamak%C3%A9:Ilham.nurwansah Ilham.Nurwansah] 1 Januari 2012 14.08 (UTC)
 
:Sami-sami, Kang. Hatur nuhun ogé kuring. Ngeunaan data diri mah, meureun engké heula nya. Nu pasti mah, kuring rorompokna teu jauh-jauh ti [[Kota Bogor]]. Hapunten upami dugi ka ayeuna basa Sunda kuring téh teu alus pisan. Ku sabab pan aslina mah sanés ti Sunda, da ''numpang lahir doang''. Pun bapa gé nu lumayan basa Sundana, sok embungeun upami diajak ku kuring. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 14.31 (UTC) <<pikeun némbongkeun nu kawas kieu, gampang. Ketik 4 tanda tilda <code><nowiki>~~~~</nowiki></code>
 
== Mangrupakeun ==
7.220

éditan