Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

138 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
→‎Nimbrung: bagean anyar
(→‎Nimbrung: bagean anyar)
 
:sok teu ngeunah mun maké "mangrupa" hungkul. Ogé lamun satacanna kecap "nyaéta" geus aya, leuwih teu ngeunah deui. Hayu deuh dicobian ku urang. Tapi pan geus seueur nu makéna. Ngagentosna mung bisa maké rékening ''bot''. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 14.34 (UTC)
 
== Nimbrung ==
 
Alaaah geuning ti Bogor ogé. Sugan téh sanés wargi Bogor. Dimana Bogorna?
 
Ngomong-ngomong sadérék nawarkeun biola?
986

éditan