Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

234 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
→‎Nimbrung: bagean anyar
(→‎Nimbrung: bagean anyar)
(→‎Nimbrung: bagean anyar)
 
Ngomong-ngomong sadérék nawarkeun biola?
 
== Nimbrung ==
 
Alaaah geuning ti Bogor ogé. Sugan téh sanés wargi Bogor. Dimana Bogorna?
 
Ngomong-ngomong sadérék nawarkeun biola?
 
[[Pamaké:SU15Dena|SU15Dena]] ([[Obrolan pamaké:SU15Dena|sawala]]) 1 Januari 2012 15.13 (UTC)
986

éditan