Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

159 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
 
-___-a angger bingung. Rumah Sakit nan atuh kang??? Kuring sok penasaran ka nu namina sersan kururu téh. hehehehehehehe
:: Waahh rék maén teteguhan ieu mah... haha, sok ah nu bisa neguh sigana bakal dibéré hadiah ku dén Cépi.. :P Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 15.50 (UTC)