Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

291 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
:sok teu ngeunah mun maké "mangrupa" hungkul. Ogé lamun satacanna kecap "nyaéta" geus aya, leuwih teu ngeunah deui. Hayu deuh dicobian ku urang. Tapi pan geus seueur nu makéna. Ngagentosna mung bisa maké rékening ''bot''. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Сэёру''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''ᮍᮛᮧᮘᮢᮧᮜ᮪''']] </span> 1 Januari 2012 14.34 (UTC)
 
::kecap "mangrupa" téh tos bakuna dina éjahan [[basa Sunda]], janten cekap ku éta baé.<br> Rarangkén /mang-keun/ ngandung harti migawé pagawéan keur batur. conto babandinganana dina kecap "mangmeulikeun", "mangnyeuseuhkeun", "mangnuluykeun" jrrd. Jadi kecap "mangrupakeun" téh lamun ditarjamahkeun tina [[morfologi basa Sunda]] mah hartina "nyieun hiji rupa keur jalma séjén" Ilham.Nurwansah 1 Januari 2012 1516.4812 (UTC)
 
== Nimbrung ==