Iblis: Béda antarrépisi

12 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
r2.6.5) (bot Nambih: da:Iblis
m (Gambar Iblis.jpeg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Polarlys)
m (r2.6.5) (bot Nambih: da:Iblis)
 
'''Iblis''' nya éta tiap-tiap anu durhaka ti golongan [[jin]] hungkul lain ti golongan [[manusa]] atawa [[sato]].<ref name="Penerbit Narasi">Wikanjati, Argo.2010.Kumpulan Kisah Nyata Hantu di 13 Kota.Yogyakarta:Penerbit Narasi</ref>Jin dina [[Qur'an]], [[Alloh]] swt nyebutkeun sababaraha kali kecap jin.<ref name="Penerbit Narasi"/>Malahan mah aya hiji surat anu secara khusus ngabahas ngeunaan jin jeung dingaranan surat [[Al-Jin]].<ref name="Penerbit Narasi"/>Lamun dicindekkeun saliwat, bakal aya sababaraha hal anu bisa dipikanyaho tina [[Qur'an]] ngeunaan saha éta jin téh.<ref name="Penerbit Narasi"/>
 
[[bg:Шейтан]]
[[bs:Iblis]]
[[da:Iblis]]
[[de:Iblis]]
[[en:Devil (Islam)]]
2.463

éditan