Béda révisi "Caterham F1"

12 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Ngarobih: nl:Caterham F1)
'''Lotus MalaysianCaterham F1 Team''' mangrupakeun salahsahiji tim balap Formula 1 anu asalna ti Malaysia. Tim ieu mangrupakeun akusisi ti tim BMW-Sauber F1 Team anu ngundurkeun diri ti F1 di sasih Agustus 2009. Tim ieu dikelola sareng diawasi langsung ku pamerentah Malaysia.
 
Bos tim ieu nyaeta [[Tony Fernandez]], anu ngagaduhan maskapai Air Asia. Bos teknik sakaligus parancang mobil bakal dicekel ku [[Mike Gascoyne]]. Tim ieu direncanakeun bakal ngagaduhan markas di Norfolk, Inggris, sareng nganggo Sirkuit Internasional Sepang sabagai tempat tes pribadina. Pasokan mesin kanggo tim ieu direncanakeun dipasok ku Cosworth.
99

éditan