Béda révisi "Abad ka-11"

7 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: kk:11 ғасыр
m (r2.7.2) (bot Ngarobih: lmo:Sécul XI)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: kk:11 ғасыр)
[[jv:Abad kaping 11]]
[[ka:XI საუკუნე]]
[[kk:11 ғ.ғасыр]]
[[ko:11세기]]
[[ku:Sedsala 11'an]]
45.291

éditan