Béda révisi "Aoyama Gosho"

309 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|Aoyama Gosho jeung Fans na '''Aoyama Gosho''' (Yoshimasa Aoyama) gumelar di Daiei, Tottori, Jepang, ping 21 Juni...
(Nyieun kaca anyar thumb|Aoyama Gosho jeung Fans na '''Aoyama Gosho''' (Yoshimasa Aoyama) gumelar di Daiei, Tottori, Jepang, ping 21 Juni...)
(taya bédana)
484

éditan