Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

9 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
Punten ah, sateuacan seueur artikelna, katingalina mah ''nya éta'' kedah digentos ku ''nyaéta'', dihijikeun. Hatur nuhun. --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] ([[Obrolan pamaké:Mssetiadi|sawala]]) 23 Désémber 2011 09.37 (UTC)
:Sami-sami, Kang. Hapunten nya. <span style="-moz-border-radius: 5px; border: solid 2px #228B22; background-color: #FFFFFF; color=#1E90FF">[[Pamaké:Sersan Mayor Kururu|'''Seyoru''']] | [[Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu|lén]] </span> 23 Désémber 2011 13.14 (UTC)
::Numutkeun Palangeran Éjahan Basa Sunda nu dipedalkeun ku [[Jurusan Pendidikan Bahasa DaerahDaérah (Sunda) UPI[[]] mah, nu dianggo téh "nya éta", hal ieu dirojong ku katerangan-katerangan dina [[Naskah Sunda]] Kuna anu tétéla tandes ilahar nyebutkeun "ya éta" (wangun basa Sunda buhun tina "nya éta"). nuhun [[Pamaké:Ilham.nurwansah|ilham_noer1]] ([[Obrolan pamaké:Ilham.nurwansah|sawala]]) 3 Maret 2012 17.53 (UTC)
 
== Profil Seyoru ==