Béda révisi "Sudan"

26 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Ngarobih: pl:Sudan)
|common_name = Sudan
|image_flag = Flag of Sudan.svg
|image_coat = Coat of arms of Sudan.gif
|image_map = LocationSudan.svg
|national_motto = ''"Al-Nasr Lana"''{{spaces|2}}<small>{{ar icon}}<br />"Kameunangan nyaeta nu Urang"</small>
42

éditan