Béda révisi "Mari Él"

41 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.6.4) (bot Nambih: vep:Marii El Tazovaldkund)
[[Gambar:RussiaMariEl2005.png|right|200px|thumb|Lokasi Mari Él di Rusia]]
[[Image:MariEl03.png|thumb|250px|right]]
'''Mari Él''' mangrupakeun salahsahiji [[Subjék Féderal Rusia]]. Républik ieu miboga luas aréa 23.200 km² jeung populasi 727.979 jiwa ([[2002]]), kalawan kapadetan 31,4 jiwa/km². Ibu kotana nya éta [[Yoshkar-Ola]].
 
Pamaké anonim