Béda révisi "Mari Él"

1 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Ngarobih: el:Δημοκρατία της Μαρί Ελ; kosmetik perubahan
m (r2.7.3) (bot Ngarobih: el:Δημοκρατία της Μαρί Ελ; kosmetik perubahan)
[[Gambar:RussiaMariEl2005.png|right|200px|thumb|Lokasi Mari Él di Rusia]]
[[ImageGambar:MariEl03.png|thumb|250px|right]]
'''Mari Él''' mangrupakeun salahsahiji [[Subjék Féderal Rusia]]. Républik ieu miboga luas aréa 23.200 km² jeung populasi 727.979 jiwa ([[2002]]), kalawan kapadetan 31,4 jiwa/km². Ibu kotana nya éta [[Yoshkar-Ola]].
 
[[de:Mari El]]
[[diq:Mari El]]
[[el:Δημοκρατία της ΜαρίιΜαρί Ελ]]
[[en:Mari El]]
[[eo:Mariio]]
17.435

éditan