Béda révisi "Ucing"

164 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
==Ucing dina kabudayaan Sunda==
Dina kabudayaan Sunda, aya babasan jeung paribasa nu ngandung kecap ucing saperti ''ngabudi ucing'', ''kawas ucing gering'', ''kawas ucing jeung anjing'', ''heunceut ucingeun''.
Dina carita Sunda oge aya carita ngeunaan ucing saperti "candramawat", nyaeta ucingna Nini Anteh anu aya di [[http://su.wikipedia.org/wiki/Bulan_(satelit)|bulan]].
 
<!--The extra lumbar and thoracic vertebrae account for the cat's enhanced spinal mobility and flexibility, compared to humans; the caudal vertebrae form the tail, used by the cat for counterbalance to the body during quick movements.<ref>{{cite web | title=Cat Skeleton| url=http://bioweb.uwlax.edu/zoolab/Table_of_Contents/Lab-9b/Cat_Skeleton_1/cat_skeleton_1.htm |accessdate=2006-12-12}}</ref>
2

éditan