Béda révisi "Guinéa Khatulistiwa"

1 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Ngarobih: sq:Guinea Ekuatoriale; kosmetik perubahan
m (r2.7.2) (bot Nambih: dsb:Ekwatorialna Guineja)
m (r2.7.3) (bot Ngarobih: sq:Guinea Ekuatoriale; kosmetik perubahan)
Propinsi-propinsina saterasna dibagi kana distrik-distrik.
 
== Tempo ogé ==
{{col|2}}
* [[Teluk Bonny]] ogé kawanoh salaku [[Teluk Biafra]]
[[sl:Ekvatorialna Gvineja]]
[[so:Ikweetiga Guinea]]
[[sq:GuinejaGuinea Ekuatoriale]]
[[sr:Екваторијална Гвинеја]]
[[stq:Äquatorioal Guinea]]
17.421

éditan