Béda révisi "Lésotho"

24 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Nambih: pap:Lesotho; kosmetik perubahan
m (r2.7.3) (bot Nambih: sn:Lesotho)
m (r2.7.3) (bot Nambih: pap:Lesotho; kosmetik perubahan)
'''Lésotho''', resmina '''Karajaan Lésotho''', nya éta hiji [[nagara nu dilingkung]] jeung [[énklave jeung éksklave|énklave]], sakabéhna dilingkung ku sahiji-hijina tatanggina, [[Afrika Kidul|Républik Afrika Kidul]]. Ibu kota jeung kota panggedéna nya éta [[Maseru]]. Lésotho mangrupakeun anggota ti [[Pasamakmuran Bangsa-Bangsa]]. Ngaran '''Lésotho''' kasarna bisa ditarjamahkeun ka ''lemahna urang anu maké basa [[basa Sotho|Sesotho]]''.<ref>{{cite book|title=No Place Left to Bury the Dead|first=Nicole|last=Itano|publisher=Simon and Schuster|year=2007|page=314|isbn=0743270959}}</ref> Kira-kira 40% populasi hirup di handapeun [[Garis kamiskinan|garis kamiskinan internasional]] 1,25 $AS per poé.<ref>[http://hdr.undp.org/en/media/HDI_2008_EN_Tables.pdf ''Human Development Indices''], Table 3: Human and income poverty, p. 35. Ditarima 1 Juni 2009</ref>
 
== Distrik ==
[[Gambar:Lesotho.geohive.gif|thumb|350px|Distrik di Lésotho]]
{{Main|Distrik di Lésotho}}
Distrik-distrikna teras dibagi deui kana (total) 80 konstituén, anu miboga (total) 129 [[Déwan komunitas Lésotho|déwan komunitas]] lokal.
 
== Tempo ogé ==
{{InterWiki|Southern Sotho language|code=st}}
*[[Komunikasi di Lésotho]]
*[[Transportasi di Lésotho]]
 
== Réferénsi ==
{{Reflist|colwidth=30em}}
 
== Tumbu kaluar ==
{{Sisterlinks}}
* [http://www.gov.ls Pamaréntah Lésotho]
[[os:Лесото]]
[[pam:Lesotho]]
[[pap:Lesotho]]
[[pih:Lesotho]]
[[pl:Lesotho]]
17.429

éditan