Béda révisi "Elba"

16 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Nambih: yi:עלבע; kosmetik perubahan
m (r2.7.1) (bot Nambih: af:Elba)
m (r2.7.3) (bot Nambih: yi:עלבע; kosmetik perubahan)
Kaisar [[Perancis]] [[Napoleon Bonaparte]] dipiceun ka Elba nalika dilengserkeun (munggaran), nginspirasian sabaet [[palindrom]] nu kasohor: "Able was I ere I saw Elba."
 
Kiwari Elba kasohor ku [[Anggur (inuman)|angguranggurna]]na.
 
[[Kategori:Pulo di Italia]]
[[vec:Ixoła d'Elba]]
[[vi:Elba]]
[[yi:עלבע]]
[[zh:厄尔巴岛]]
17.474

éditan