Béda révisi "880-an SM"

21 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Ngarobih: ru:880-е годы до н. э.; kosmetik perubahan
m (r2.6.4) (bot Nambih: war:880 nga dekada UC)
m (r2.7.3) (bot Ngarobih: ru:880-е годы до н. э.; kosmetik perubahan)
'''880-an SM''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] [[Saméméh Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] [[889 SM]] nepi ka taun [[880 SM]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{DekadeJeungTaunSM1|9}}
[[mk:880-ти п.н.е.]]
[[ms:880-an SM]]
[[ru:880-е годы до н. э.]]
[[sh:880-e pne.]]
[[sk:80. roky 9. storočia pred Kr.]]
17.429

éditan