Béda révisi "Widya Saputra"

29 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Nambih: fr:Widya Saputra Ngarobih: simple:Widya Saputra
m (mindahkeun Widya ka Widya Saputra)
m (r2.7.1) (bot Nambih: fr:Widya Saputra Ngarobih: simple:Widya Saputra)
 
[[en:Widya Saputra]]
[[fr:Widya Saputra]]
[[id:Widya Saputra]]
[[simple:Widya Saputra]]
3.872

éditan