Béda révisi "YUI"

92 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.6.5) (bot Ngarobih: eo:Yui (kantistino))
[[Gambar:YUI - CHYCL.jpg|thumb|350 px|right|YUI - Cruising How Crazy Your Love Tur kalima]]
'''Yui Yoshioka''' ditulis ('''YUI''') (gumelar di [[Fukuoka]], [[26 Maret]] [[1987]], umur 24 taun) nya éta penyanyi [[awéwé]] jeung musisi ti [[Jepang]].<ref name="YUI"> [http://id.wikipedia.org/wiki/Yui#cite_ref-futon_0-0 YUI]</ref> YUI nyanyi sabari nga[[gitar]], dua laguna "LIFE" jeung "Rolling Star" jadi lagu séri ka-5 dina animé [[''Bleach'']].<ref name="YUI"/>
 
484

éditan