Warna térsiér: Béda antarrépisi

201 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
(Kaca anyar: '''Warna térsiér''' nyaéta warna anu dihasilkeun tina campuran hiji warna primér jeung hiji warna sékundér dina hiji rohang warna. == Warna Cét (RYB) == [[Gambar:...)
 
[[Kategori:Warna]]
 
[[ca:Color terciari]]
[[da:Tertiærfarver]]
[[en:Tertiary color]]
[[es:Color terciario]]
[[fr:Couleur tertiaire]]
[[id:Warna tersier]]
[[ko:3차색]]
[[nl:Tertiaire kleur]]
[[no:Tertiærfarge]]
[[pl:Barwy trzeciorzędowe]]
[[pt:Cor terciária]]
16.125

éditan