Béda révisi "Odéng"

48 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
m (r2.5.2) (bot Ngarobih: ms:Lebah tualang)
[[Category:Seungseureudan]]
 
[[bg:Голяма индийска пчела]]
[[cs:Včela obrovská]]
[[de:Riesenhonigbiene]]
1.542

éditan