Béda révisi "Gemuk"

67 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
Gambar Kuda_jeung_jukut.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily
(Nyieun kaca anyar 300px|right|thumb|Pupuk gigireun kuda == Gemuk == (Ind:''pupuk'';Eng. ''fertilizer'') ''Gemuk'' teh nya éta barang anu umumna sok dipake ku patani p...)
 
m (Gambar Kuda_jeung_jukut.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily)
 
[[File:Kuda jeung jukut.jpg|300px|right|thumb|Pupuk gigireun kuda]]
== Gemuk ==
(Ind:''pupuk'';Eng. ''fertilizer'') ''Gemuk'' teh nya éta barang anu umumna sok dipake ku patani pikeun '''tatanen''' pikeun ngagemburkeun '''''taneuh'''''. Di kahirupan sapopoé gemuk teh kacida pentingna pikeun [[tutuwuhan]], hal ieu disababkeun gemuk mangrupa komponen paling penting dina proses tuwuhna hiji [[tutuwuhan]]. Dina [[gemuk]] loba unsur anu aya boh éta anu miboga [[unsur hara]] atawa anu teu ngandung unsur hara.
1.683

éditan