Béda révisi "Jatiwaras, Tasikmalaya"

m
Bot: Gentos téks (-<!-- +)
m (Bot: Miceun Kategori:Kacamatan di Indonésia)
m (Bot: Gentos téks (-<!-- +))
'''Jatiwaras''' nyaéta salasahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Tasikmalaya]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
 
<!--
==Profil Pamaréntahan==
===Babagéan Administratif===
 
{{Kabupatén Tasikmalaya}}
<!--{{Jatiwaras, Tasikmalaya}}-->
 
{{Kacamatan-pondok}}
5.691

éditan