Béda révisi "Cipongkor, Bandung Kulon"

649 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar {{kacamatan|nami=Cikalong Wétan |dati2=Kabupatén |nami dati2=Bandung Kulon |lega=- km² |pangeusi=- |kalurahan=- |nami camat=- |kapadetan=- jiwa/km² |propinsi=Jawa B...
(Nyieun kaca anyar {{kacamatan|nami=Cikalong Wétan |dati2=Kabupatén |nami dati2=Bandung Kulon |lega=- km² |pangeusi=- |kalurahan=- |nami camat=- |kapadetan=- jiwa/km² |propinsi=Jawa B...)
(taya bédana)
75

éditan