Béda révisi "Kirgistan"

6 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 212.121.219.1, diganti deui ka vérsi ahir ku Sersan Mayor Kururu
m (Malikkeun éditan 212.121.219.1, diganti deui ka vérsi ahir ku Sersan Mayor Kururu)
|image_flag = Flag of Kyrgyzstan.svg
|image_coat = National emblem of Kyrgyzstan.svg
|image_map = Kyrgyzstan in its regionLocationKyrgyzstan.svg
|national_motto = —
|national_anthem = [[Lagu Kabangsaan Kyrgyzstan]]
23

éditan