Béda révisi "Gemuk"

5 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Nambih: fa:کود
m (Gambar Kuda_jeung_jukut.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Fastily)
m (r2.7.2) (bot Nambih: fa:کود)
 
== Gemuk ==
(Ind:''pupuk'';Eng. ''fertilizer'') ''Gemuk'' teh nya éta barang anu umumna sok dipake ku patani pikeun '''tatanen''' pikeun ngagemburkeun '''''taneuh'''''. Di kahirupan sapopoé gemuk teh kacida pentingna pikeun [[tutuwuhan]], hal ieu disababkeun gemuk mangrupa komponen paling penting dina proses tuwuhna hiji [[tutuwuhan]]. Dina [[gemuk]] loba unsur anu aya boh éta anu miboga [[unsur hara]] atawa anu teu ngandung unsur hara.
[[kategori:obat]]
 
[[id:pupuk]]
[[en:fertilizer]]
[[af:Bemesting]]
[[ar:سماد]]
[[et:Väetis]]
[[eu:Ongarri]]
[[fa:کود]]
[[fi:Lannoite]]
[[fr:Engrais]]
[[ht:Angrè]]
[[hu:Műtrágya]]
[[id:pupukPupuk]]
[[io:Dungo]]
[[is:Áburður]]
1.764

éditan