Béda révisi "Kirgistan"

29 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
m (Malikkeun éditan 212.121.219.1, diganti deui ka vérsi ahir ku Sersan Mayor Kururu)
m (bot Nambih: bxr:Кыргызстан)
[[br:Kirgizstan]]
[[bs:Kirgistan]]
[[bxr:Кыргызстан]]
[[ca:Kirguizistan]]
[[ceb:Kyrgyzstan]]
16.125

éditan